2008. július 15., kedd

Nyaralhat a nagyszülő is?! És hol?

Az én válaszom egyértelműen IGEN! Attól, hogy ők már többet éltek, vagy talán pont ezért nekik is szükségük van rendszeres feltöltődésre!

Az én nagyszüleim ezt tudták is pontosan, és bár nagyon dolgos-szorgos mindennapokat éltek, minden évben elmentek két hétre pihenni valamelyik gyógyfürdőbe és testileg-lelkileg megfiatalodva tértek haza. Bölcs emberek és tudják, hogy büntetlenül nem zsákmányolhatjuk ki magunkat.

Az előbb múlt időben írtam róluk, most meg jelen időben.... Hogy is van ez? Hála Istennek szépen élnek egy idősek otthonában, ahol láthatóan tényleg jól érzik magukat! A probléma abból adódik, hogy az utóbbi időben nem merjük elengedni őket nyaralni, mert annyi baj történhet velük és sajnos nem tudjuk megoldani, hogy valaki velük utazzon. Ez ügyben szeretnék segítséget kérni!

Nem tudok megbízható információt szerezni arról, melyik szállodában, üdülőhelyen kaphatnak kiemelkedő figyelmet és segítséget idős nagyszüleim. Ha van valamilyen tapasztalatotok, információtok arról, milyen a személyzet viselkedése a nyugdíjasokkal, kérlek ÍRJÁTOK meg nekem, hogy nyugodt szívvel elküldhessük nagyiékat nyaralni!

Nincsenek megjegyzések: